Opis forum
Administrator
Hej mam pytanie czy napisać do p. Wyczesanego w sprawie tych niejasności z zaliczeniem? I czy napisać do starościny o terminy oddawania prezentacji?? Bo to jest w sumie ważne bo wiele osób nie oddało i myślę, że to każdego interesuje, a ona jako starościna powinna znać termin skoro z nim rozmawiała.
Nowy użytkownik
Tak, tylko może zapytać delikatnie p. Mirskiego o oddanie slajdów, omijając drażliwy temat kolokwium, czyli tego pytania na zaliczenie.... ? ;-)
Administrator
No to wiem Rozmawiałam z Marzeną i ona będzie szła oddać prezentacje w tygodniu i się dowie kiedy ma reszta oddać
Nowy użytkownik
To OK. :-)
Nie wiedziałam, że tak " na raty" można oddawać prezentacje Mirskiemu...
Sądziłam, że wyznaczy termin i wszyscy przyniesiemy...
Jeszcze o Wyczesanym:
My piszemy zaliczenie po grupie 2 i 1. Może coś się dowiemy przed naszym testem co było, w sobotę trzeba będzie nadstawić uszu...
Nowy użytkownik
Witam,
Czy jeżeli ktoś zrobi już tę prezentację do dr. Mirskiego to mógłby ją przesłać na email (jako wzór rzecz jasna). Nie bardzo wiem o co chodzi z tymi prezentacjami (byłem nieobecny). Do kiedy trzeba je oddać i jaką mają mieć formę?
Pozdrawiam,
Załęski G.
Administrator
20 postów na głowę na wybrany temat z zajęć. Generalnie chyba nie można na raty, ale to będzie tak zrobione, żeby się nie zorientował, że chcemy się dowiedzieć co i jak:) chociaż nie wiem jak on sobie wyobraża przepytać 200 osób, e-mail myślę że to nie może być, bo on zbytnio poczty nie czyta... I jeszcze jedno czytam w którymś poście na facebooku, że starościna pisała że nie wie z czego będzie pytał, i że ona sądzi że ze wszystkich tematów.... a nie tylko z prezentacji... Co do wyczesanego myślę, że to dobry pomysł przyjść jak skończą się ich zajęcia, wiem że Ania ma pierwsza więc można się z nią dogadać...
Nowy użytkownik
a ja myśle, żeby o nic nie pytać, może w ogóle nie trzeba będzie oddawać ;p